Vuosien 2014 & 2015 ‘Parhaan binäärinettisivun’ palkinnon voittaja Fair Binary Options on jälleen ylpeästi listattuna!

Fair Binary Options on voittanut iGB palkinnon kaksi vuotta putkeen. Vuosina 2014 ja 2015 nettisivumme mainittiin Parhaana binäärinettisivuna alan seuraajien keskuudessa. Tänä päivänä olemme jälleen ehdolla – Parhaan finanssinettisivun palkinnosta vuodelle 2016. Uusi kategoria Parhaalle finanssinettisivulle perustettiin yhdistämällä Binary ja Forex. Meille on suuri kunnia olla listattuna muiden 6 parhaan vähittäismyynti- ja talousnettisivun joukossa ja se motivoi meitä kasvamaan nopeammin ja ponnistamaan eteenpäin. Siksi olemmekin iloisia saadessamme osallistua palkintoseremoniaan 4. helmikuuta. Alla voit katsoa videon, jolla vastaanotamme Parhaan binäärinettisivun palkinnon viime vuonna.


video-logo

Suuren kunnian lisäksi tämä on myös suuri vastuu. Niille, jotka meidät näillä palkinnoilla palkitsivat, se on vastuu edetä nopeammin kuin mikään muu nettisivu suoriutuakseen alalla paremmin, kuten me aina teimme. Asiakkaillemme se on vastuu pysyä uskollisena arvoillemme ja periaatteillemme.

Yritämme auttaa välittäjiä saamaan parhaat tiedot ja tukea heitä mikäli he joutuvat meklarin vedätyksen kohteeksi ja auttaa heitä aktiivisesti saamaan rahansa takaisin. Haluamme myös kouluttaa asiakkaita, jotta he tietävät kuinka välttää vedättäjiä. Tällä tavalla uskomme varmistavamme, että jokainen asiakas tulee kuulluksi. Siksi emme vaadi maksua mistään palvelustamme.

Tämä uraauurtava toteutus, niin kuin myös arvot, joihin olemme nettisivua pyörittäessämme sitoutuneet, ovat ne pääsyyt miksi Fair Binary Options palkittiin Parhaana binäärinettisivuna kaksi vuotta putkeen. Palkinnot ovat mukavia, mutta haluamme silti ajatella, että nettisivussamme on paljon parannettavaa, aivan niin kuin binäärioptioiden alallakin. Sen vuoksi vuosi 2015 oli muutoksen vuosi Fair Binary Options:lle yrittäessämme pysyä edelläkävijänä ja tehdä enemmän kuin aiemmin pystyimme.

Mikä on iGB palkinnon ja Mitä se tarkoittaa?

iGB Awards on vuosittainen London Affiliate Conferencen erikoistapahtuma, joka tuo onlinekaupan ja peliteollisuuden liiketoiminnat yhteen. iGB Awardin voittaminen on arvovaltaisinta, jota Fair Binary Options on saavuttanut, sillä tuomarit ovat tunnettuja asiantuntijoita aloillaan.
igb-awards

Kun elämämme siirtyvät yhä syvemmin onlineympäristöön, on entistä tärkeämpää binäärioptionettisivuille tarjota vierailijoille oikeaa arvoa ja relevanttia tietoa, jotta heidän onlinekäyttönsä olisi niin turvallista ja hyödyllistä kuin mahdollista. Fair Binary Options pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parhaimman ja turvallisimman tavan saada tietoa binäärioptio-kaupankäynnistä ja tarjolla olevista binäärioptiopalveluista.

Tunnustetuksi tuleminen iGB- palkinnolla on vahvistus siitä, että pidämme lupauksemme tehdä kaikkien kaupankäyntikokemuksesta turvallinen ja hauskin mahdollinen. Ainoiden kahden “Parhaiden binäärinettisivujen” palkintojen voittaminen ja nyt ehdolla oleminen uuteen (ja ainoaan) Parhaan finanssinettisivun palkintoon osoittaa merkittävää johdonmukaisuutta, jonka olemme voineet saavuttaa vain uskomalla arvoihin, jotka ovat kaiken tekemämme ydin.

Fair Binary Options:n arvot

Nettisivumme nimi paljastaa jo paljon siitä, mihin uskomme. Yksi motivaation lähde nettisivumme rakentamisessa ja kehittämisessä vuosien varrella on ollut tieto siitä, että reiluus ei aina ole selvää binäärioptioiden alalla. Uskomme vahvasti, että rehellisyys binäärioptioiden alalla voi parantua ja että meidän pitäisi olla aktiivinen osa asiakkaiden oikeuksien puolesta taistelussa. Arvomme ovat rehellisyys, reiluus ja lahjomattomuus.

Asiakkaiden avuksi toimiminen

Jos binäärioptiomeklari on kieltänyt asiakkaalta rahojennoston noudattamatta hyvää liiketoimintakäytäntöä, astumme kuvaan auttamaan asiakasta heti kun meihin on otettu yhteyttä ja voimme vahvistaa, että asiakas todella tarvitsee apua. Tunnemme olevamme velvoitettuja ja etuoikeutettuja voidessamme antaa jotain takaisin Binäärikaupankäynnin yhteisölle veloittamatta siitä.

“Kuka tahansa voi ottaa meihin yhteyttä, jotta voimme tarkastella asiaa ja toivottavasti myös ratkaista asian hyvissä ajoin.

Meillä on erityinen sähköpostiosoite, jota sitounut henkilökunta seuraa päivittäin. He ovat säännöllisesti yhteydessä välittäjiin ja jäseniimme toimiakseen välikätenä välittäjien ja kauppiaiden välillä. Ymmärrämme, etteivät kaikki välittäjät ole valvottuja, mutta näemme myös valvojien päätökset kiintopisteenä hyväksyttävään käytökseen.

Korostamme myös epäreiluja käytäntöjä, jotka ovat suojaamattomia valvojien puitteissa. Meitä lähestyvät usein välittäjät, jotka pyytävät meitä unohtamaan heidän hämärät toimensa tehdäksemme bisnestä yhdessä. Olemme aina kieltäytyneet tällaisista ehdotuksista, koska tiedämme ainoan keinon tehdä tästä alasta kestävä pidemmällä tähtäimellä; tähdätä reiluuteen.

Vuoden 2015 toisen puoliskon aikana olemme vastanneet yli 600 avunpyyntöön tai tietoon. Se tekee melkein 4 päivässä. Onneksi kaikki pyynnöt eivät ole koskeneet vedätyksiä. Sitoutunut tukihenkilöstömme auttaa myös muiden sellaisten asioiden ja kysymysten kanssa, joita kauppiailla voi olla.

Rehellisyyden lisääminen alalla

Fair Binary Options

Sen lisäksi, että yksittäisten asiakkaiden auttaminen vedätetyksi tulemisen jälkeen on tärkeää, on vielä tärkeämpää varmistaa mitä binäärioptioiden tarjoajaa pitäisi välttää. Ehkäiseminen on monella tapaa parempi kuin toimiminen vahingon jälkeen. Siksi rehellisyyden vaatiminen ja nettisivumme suunnittelu ja sisältö ovat meille tärkeitä.

On selvää, että asiakkaiden täytyy tietää mitä palveluita heidän tulisi välttää. Sen vuoksi olemme kehittäneet erityiselementit nettisivulle. Olemme säännöllisesti julkaisseet kokemuksemme arvostelujen, oppaiden ja uutisten kautta kertoen mitä välittäjää välttää ja kuinka lukea heidän usein hämärät säännöt ja ehtonsa.

Our reviews include information about bonus rules, possible issues regarding turnover requirements and information about withdrawal and deposit practices. If we believe terms and conditions are unfavorable for traders, especially in the field of bonuses, we will report on this.

Monen muun kaupankäyntiin liittyvät aiheen lisäksi oppaat-osastomme sisältää tietoa

 • binäärioptiovedätyksistä ja tavoista välttää niitä,
 • tietoa valvonnasta binäärioptioissa,
 • valvojavalituksista,
 • selvennys pankkioptioista.

Sisältömme sisältää tietoa turvallisuudesta ja rehellisyydestä, joka on hyödyllistä kauppiaille. Uutiset-osio kertoo säännöllisesti kauppiaille muutoksista kauppasäännöissä, valvojien käskyistä ja vilppitapauksista, joiden kanssa olemme olleet tekemisissä.

Arvojen ajama webkehitys

Kahden viime vuoden aikana olemme toteuttaneet lukuisia muutoksia nettisivumme suunnitteluun tehdäksemme siitä missioomme sopivan. Asiakkaat eivät ole aina niin tarkkaavaisia kuin heidän pitäisi olla. Ymmärrämme monella tapaa, miten monet heistä eivät aina toimi määrätietoisesti tai eivät vain löydä etsimäänsä tietoa.

Viestimme vieminen maailman ympäri

Fair Binary Options Local Country Sites

Vuonna 2014 olemme aloittaneet yhden suurimmista muutoksista Fair Binary Options:in historiassa. Nettisivusta oli tuleva verkostoitunut monikielinen palvelu, joka laajensi ilmaista petkutusapuamme ja tietoa niille miljoonille ihmisille maailman ympäri, jotka eivät puhu sujuvasti englantia. Olemme lisänneet 17 paikallistettua versiota Fair Binary Options:ista, jotka laajensivat asiakaskuntaamme yli biljoonaan asiakkaaseen, jotka eivät puhu äidinkielenään englantia.

Olemme huomanneet selvän eron, sillä liikenneryntäys on tullut nettisivumme paikallistetuista versioista. Kysyntä on edelleen vahvaa ja saamme avunpyyntökyselyitä maailman joka puolelta. Asiakkaat Ruotsista, Italiasta ja Puolasta olivat vain joitakin viimeaikaisista tapauksista, joissa olemm nähneet vilppiraportteja ja joissa teimme vedätysraportin muulla kielellä kuin englanniksi.

Vuoden 2015 toisella puoliskolla olemme lisänneet uuden englanninkielisen sivuston erityisesti Uuden Seelannin markkinoille. Uudet paikalliset sivut romaniaksi ja liettuaksi käynnistettiin myös edellämainitulla aikajaksolla. Olemme jatkaneet paikallisversioidemme parantamista lisäämällä sisältöä ja uusia toimintoja, jotka varoittavat asiakkaita vedätyksistä.

Asiakkaiden turvallisuuden varmistaminen

Making sure customers are always safe trading Binary OptionsMenneisyydessä luotimme vahvasti yksittäistapauksien ajavan petkutuksien vastaisia taisteluja, mutta uusimmat toimintomme suunniteltiin niille asakkaille, jotka eivät tienneet haluamansa palelun olevan potentiaalinen vedätys. Totesimme, että täytyy olla parempi keino varoittaa heitä. Siksi lisäsimme useita muutoksia nettisivuillemme, joilla varoitamme heitä.

 

 

Musta lista ja huijarin kuoppa-osio

blacklist
Vedätysraporttimme ovat nyt osa uutta Musta lista ja huijarin kuoppa-osiota. Asiakkaiden ei tarvitse etsiä onko välittäjä mustalla listalla vai ei. Näiden osioiden listat näyttävät kaiken asiakkaan tarvitseman tiedon nopeasti, jotta he voivat välttää kyseistä välittäjää ja brändiä ylläpitävää yritystä.

Edistynyt paikallinen varoitusjärjestelmä

Olemme myös varmistaneet, että vaikka he yrittäisivät päästä vilpilliseen palveluun, varoitusviesti varoittaa heitä ja ohjaavat heidät palveluun, jolla on todistettu turvallinen tausta ja jolla ei ole ratkaisemattomia valituksia. Poistamalla vedättäjät listaltamme varmistamme, että asiakkaat saavat hyödyllistä tietoa näistä vaarallisista palveluista ennen kuin he tekevät virheitä, jotka mahdollisesti maksavat heille.

Arvostelut sisältävät myös muita vinkkejä kuten väritetty laatikko intron alla, joka selkeästi ilmoittaa, ettei välittäjä ole Fair Binary Options:in suosittelema kauppakumppani. Uskomme tämän ja muiden toimiemme, sekä jatkuvan sitoutumisemme asiakkaiden auttamiseen, olevan se asia joka vaikuttaa eniten Fair Binary Options:n laatuun. Pitkällä tähtäimellä ainoa tie menestykseen on tuottaa asiakkaille mitä he itse haluavat. Olemme auttaneet ilmaiseksi asiakkaita, joilla ei ollut tekemistä sivustomme kanssa ja asiakkaita, joilla oli ongelmia palveluiden kanssa, joilla ei ollut mitään tekemistä meidän kanssamme.

Laitamme mustalle listalle jokaisen binäärioptioalan yrityksen, joka ei noudata hyvää liiketoimintakäytäntöä ja joka petkuttaa asiakkaita. Tämä on ensisijainen arvomme monissa tapauksissa, maksaen paljon meidän omista resursseistamme. Näemme sen kuitenkin sijoituksena alaan ja sijoituksena tulevaisuuteen.

Top 10 välittäjälista

 • Välittäjä
 • Min. dalletus
 • Max Voitto
 • Arvostelut
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FX MasterBot
 • iqoption logo 200
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
Pääomasi voi olla vaarassa