NextOption-huijaus käyttää varastettuja asiakastietoja
Ines Meyer
Äskettäin on ollut sarja tapauksia, joissa binäärioptiokauppiaat ovat saaneet puheluita sellaisen binäärioptiovälittäjän edustajalta, jonka palvelun asiakkaaksi he eivät ole rekisteröityneet. Nämä välittäjät ottavat nyt myös yhteyttä moniin asiakkaisiin sähköpostilla, kuten meille selvisi äskettäin. Yksi näistä välittäjistä on NextOption. NextOption-huijaus ei olisi selvä, ellei yksi meidän henkilökuntamme jäsen olisi saanut sähköpostia heiltä, vaikka hän ei ole... Lees Verder
Äskettäin on ollut sarja tapauksia, joissa binäärioptiokauppiaat ovat saaneet puheluita sellaisen binäärioptiovälittäjän edustajalta, jonka palvelun asiakkaaksi he eivät ole rekisteröityneet. Nämä välittäjät ottavat nyt myös yhteyttä moniin asiakkaisiin sähköpostilla, kuten meille selvisi äskettäin. Yksi näistä välittäjistä on NextOption. NextOption-huijaus ei olisi selvä, ellei yksi meidän henkilökuntamme jäsen olisi saanut sähköpostia heiltä, vaikka hän ei ole koskaan rekisteröitynyt heidän palveluunsa. Tämä tekee NextOptionin huijauksesta erittäin vakavan, koska siihen sisältyy tietomurto, tietosuojatunkeutuminen ja muuta laitonta toimintaa. NextOptionin arvostelu julkaistaan Fair Binary Optionsissa (FBO) pian yksinomaan varoitukseksi kaikille asiakkaille tästä huijauksesta. Fair binary Options on tehnyt kaikkensa asiakkaidensa ja henkilökuntansa tietosuojan suojelemiseksi tällaisilta huijauksilta. Jatkamme tämän asian seuraamista ja lisäämme NextOptionin arvosteluun sopivat varoitukset. Kaikkien kauppiaiden pitäisi saada tietää tästä NextOption-huijauksesta. Olemme liittäneet kuvan ilman pyyntöä lähetetystä sähköpostista. Koska kollegamme ei koskaan liittynyt NextOptionin jäseneksi, eikä kirjoittanut NextOptionin arvostelua, eikä hän ole koskaan edes ollut NextOptionin sivustolla, näiden huijarivälittäjien täytyy olla ostanut varastettuja tietokantoja, olivatpa kyseessä aktiiviset tai nukkuvat tilit. NextOptionin huijaus menee tätä tapausta pidemmälle, koska se voi tuhota koko binäärioptioalan maineen ja kumota suurimman osan siitä, minkä (kaikkien binäärioptiokauppiaiden rehellisen ja reilun kohtelun) puolesta Fair Binary Options ja vastaavanlaiset sivustot ovat taistelleet parin viime vuoden aikana. NextOption-huijauksen laiton toiminta pilaa kaikkien välittäjien hyvän maineen. Tietosuojaan tulee suhtautua vakavasti, koska se on välittäjien ja heidän asiakkaittensa valitse luottamuksen perusta. Roskapostien lähettäminen ihmisille ja ei-toivottujen puhelujen soittaminen on laitonta ja kaukana hyvästä toimintatavasta missä tahansa liiketoiminnassa. Tällainen toiminta mainitaan NextOptionin arvostelussamme. Paras neuvo, jonka voimme antaa lukijoillemme, on pysyä vain FBO:n hyväksymien välittäjien käyttäjänä. Saadakseen hyvän kokemuksen binäärioptiokaupankäynnistä ja hyvän tietosuojan ilman roskapostia heidän tulisi valita CherryOptionin kaltaisia välittäjiä.

NextOption-huijaus käyttää varastettuja asiakastietoja

Äskettäin on ollut sarja tapauksia, joissa binäärioptiokauppiaat ovat saaneet puheluita sellaisen binäärioptiovälittäjän edustajalta, jonka palvelun asiakkaaksi he eivät ole rekisteröityneet. Nämä välittäjät ottavat nyt myös yhteyttä moniin asiakkaisiin sähköpostilla, kuten meille selvisi äskettäin. Yksi näistä välittäjistä on NextOption. NextOption-huijaus ei olisi selvä, ellei yksi meidän henkilökuntamme jäsen olisi saanut sähköpostia heiltä, vaikka hän ei ole koskaan rekisteröitynyt heidän palveluunsa. Tämä tekee NextOptionin huijauksesta erittäin vakavan, koska siihen sisältyy tietomurto, tietosuojatunkeutuminen ja muuta laitonta toimintaa.

NextOptionin arvostelu julkaistaan Fair Binary Optionsissa (FBO) pian yksinomaan varoitukseksi kaikille asiakkaille tästä huijauksesta. Fair binary Options on tehnyt kaikkensa asiakkaidensa ja henkilökuntansa tietosuojan suojelemiseksi tällaisilta huijauksilta. Jatkamme tämän asian seuraamista ja lisäämme NextOptionin arvosteluun sopivat varoitukset. Kaikkien kauppiaiden pitäisi saada tietää tästä NextOption-huijauksesta. Olemme liittäneet kuvan ilman pyyntöä lähetetystä sähköpostista.

Screen-Shot-2015-01-09-at-14.26.57

Koska kollegamme ei koskaan liittynyt NextOptionin jäseneksi, eikä kirjoittanut NextOptionin arvostelua, eikä hän ole koskaan edes ollut NextOptionin sivustolla, näiden huijarivälittäjien täytyy olla ostanut varastettuja tietokantoja, olivatpa kyseessä aktiiviset tai nukkuvat tilit. NextOptionin huijaus menee tätä tapausta pidemmälle, koska se voi tuhota koko binäärioptioalan maineen ja kumota suurimman osan siitä, minkä (kaikkien binäärioptiokauppiaiden rehellisen ja reilun kohtelun) puolesta Fair Binary Options ja vastaavanlaiset sivustot ovat taistelleet parin viime vuoden aikana.

NextOption-huijauksen laiton toiminta pilaa kaikkien välittäjien hyvän maineen. Tietosuojaan tulee suhtautua vakavasti, koska se on välittäjien ja heidän asiakkaittensa valitse luottamuksen perusta. Roskapostien lähettäminen ihmisille ja ei-toivottujen puhelujen soittaminen on laitonta ja kaukana hyvästä toimintatavasta missä tahansa liiketoiminnassa. Tällainen toiminta mainitaan NextOptionin arvostelussamme.

Paras neuvo, jonka voimme antaa lukijoillemme, on pysyä vain FBO:n hyväksymien välittäjien käyttäjänä. Saadakseen hyvän kokemuksen binäärioptiokaupankäynnistä ja hyvän tietosuojan ilman roskapostia heidän tulisi valita CherryOptionin kaltaisia välittäjiä.

Pääomasi voi olla vaarassa

Top 10 välittäjälista

 • Välittäjä
 • Min. dalletus
 • Max Voitto
 • Arvostelut
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FX MasterBot
 • iqoption logo 200
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
Pääomasi voi olla vaarassa