Binäärioptio Oppaat

Fair Binary Optionsin tarjoamat oppaat ovat eräitä netin parhaita tiedon lähteitä binäärioptioihin liittyen. Olemme tehneet runsaasti töitä sen eteen, että saamme tuotua oman osaamisemme osakkeista ja binäärioptioista esille, joiden avulla voimme paremmin auttaa yhteisöämme. Tästä osiosta löytyy useita eri artikkeleita, joihin kuuluu mm.:

 • tietoja huijauksista ja miten niiltä voi välttyä
 • tapoja, joilla voi tallettaa ja nostaa rahaa välittäjiltä
 • oppaita ohjelmistojen käyttämiseen
 • miten välttää virheitä, jotka rajoittavat tuottoja

Oppaiden tarkoituksena on esitellä parhaita sijoitusstrategioita ja tuoda esille pahimpia skenaarioita, joihin saattaa binäärioptioiden avulla törmätä, sekä tietenkin tarjota yleistä tietoa binäärioptioiden avulla vaihtamisen kanssa alkuun pääsemiseen.

Binäärioptioiden Esittely

Binäärioptiot ovat tietynlaisia optioita, joilla on etukäteen määritelty aikaraja umpeutumiselle ja varma tuotto, jonka voi saada vaihdon onnistuneella vaihtamisella. Kyseessä on siis “kyllä vai ei” tyylinen arvaus tietyn kurssin arvon vaihtelusta. Arvaus koskee sitä, tuleeko tietyn kurssin arvo vaihtelemaan ennakoidulla tavalla tulevaisuudessa. Ainoa mitä siis vaihtajan tarvitsee toisin sanoen tehdä, on laittaa veikkaus siitä, tuleeko kurssin arvo nousemaan tai laskemaan. Varsinkin taloudellisia uutisia aktiivisesti seuraavat henkilöt saavat ainutlaatuisen mahdollisuuden hyödyntää tietouttaan binäärioptioiden parissa. Jotkut artikkeleistamme voivat auttaa sinua loistavaan alkuun:

 • 8 syytä, miksi suurin osa sijoittajista jää tappiolle
 • Binäärioptiot Hölmöille
 • Etukäteen määrätyt hintavaihtoehdot
 • Opas binäärioptioiden välittäjistä
 • Toteutushinta vs markkinahinta

Binäärioptiot ovat myös pehmeä lasku osakkeiden maailmaan, koska ne opettavat nopeaa sen, miten voi lukea mahdollisimman tehokkaasti kursseja ja ymmärtämään, miten eri hinnat määräytyvät markkinoilla. Se on myös yksinkertainen vaihtoehto, koska kaiken kaikkiaan vaihtajan pitää vain osata ennakoida kumpaan suuntaan kurssi tulee loppujen lopuksi kehittymään. Jos olet oikeassa, tienaat nopeat 100 dollaria ja jos olet väärässä, ansaitset täyden nollan. Voit aloittaa vaihtamisen kuitenkin pienemmillä summilla ja suurin osa menestyneimmistä sijoittajista binäärioptioiden parissa on aloittanut niinkin pienellä summalla kuin $100! Suosittelemme sijoittamaan rahoja kuitenkin vain sivustollamme näkyville välittäjille, jotta vältät huijatuksi tulemista ja rahojesi menettämistä. Lisätietoa binäärioptioiden parissa tapahtuvista huijauksista saat tästä artikkelista, joka kertoo välittäjien tekemistä huijauksista.

Binary Option Robot Top Banner

Hanki Apua ja Ohjeistusta Artikkeleistamme

Vaikka binäärioptioita usein mainostetaan helppona vaihtoehtona osakesijoittamiselle, on se kuitenkin usein monimutkaisempaa kuin ensiksi katsottuna saattaa vaikuttaa. Tästä syystä olemme pyrkineet luomaan mahdollisimman kattavia oppaita, jotka auttavat kertomaan melkein jokaisesta binäärioptioihin liittyvästä aihealueesta, jotka koimme tärkeiksi.

Olemme myös pyrkineet luomaan oppaita, jotka vastaavat sivustollemme yhteyttä ottaneiden ihmisten toiveita. Saamme jatkuvasti palautetta sivustolla olevaan sisältöön liittyen ja monet sijoittajat toivovat lisää oppaita, koska he ovat aivan ulapalla binäärioptioiden suhteen vähäisen kokemuksen takia ja kaipaavat hieman opastusta oikeaan suuntaan. Käyttäjämme lukevat usein sivustolla saatavilla olevia oppaita ja usein pyytävät lisätietoa heitä askarruttaviin asioihin, jotka auttavat meitä sitten luomaan uusia artikkeleita.

Jos olet kiinnostunut tarjolla olevista artikkeleista ja oppaista, kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa niitä (löydät “Oppaat”-osion sivuston yläpalkista). Näiden oppaiden tarkoituksena on valaista alkavia sijoittajia tiettyihin, usein kysymyksiä herättäviin aiheisiin liittyen. Jotkut vaihtajat haluavat yksinkertaisia vinkkejä, kun taas toiset ovat kiinnostuneita siitä, miten he voivat saada kaiken irti saatavilla olevasta datasta (lisää siitä Akatemia-osiossa).

Jotkut haluavat tietoja binäärioptioiden saatavuudesta heidän kotimaassaan – suurin ongelma luotettavien välittäjien löytämisestä on yhdysvaltalaisilla. Yhdysvalloissa toimivat sijoittajat ovat hieman vaikeassa tilanteessa, mutta meillä on tietoja myös heidän auttamista varten. Lue lisää USA:ssa toimivista välittäjistä tai lue lisää siitä, mitkä virastot Yhdysvalloissa säätelevät binäärioptioiden vaihtoa.

On myös sellaisia henkilöitä, jotka etsivät sivuiltamme tietoja hyvin yleisistä vaihtamiseen liittyvistä termeistä. Sivustollamme löytyvät oppaat auttavat sijoittajan alkuun todella hyvin ja tarjoavat apuja binäärioptioiden parissa pärjäämiseen. Kannattaa myös käydä muilla sivuston osa-alueilla, jotka voivat tarjota arvokasta tietoa, kuten:

 • strategiat
 • automaattiset ohjelmistot
 • signaalit
 • uutiset

Screen-Shot-2015-01-28-at-12.28.451Binäärioptioiden Talouskalenteri

Se vaihtaako binäärioptioita aavistusten ja arvausten perusteella, vai pohjaako veikkaukset ajankohtaiseen informaatioon, on yleensä suurin ero huonon ja hyvän vaihtajan välillä. Joka päivä näkee useita eri markkinoiden muutoksiin liittyviä reportaaseja ja monet vaihtajat odottavat näitä nähdäkseen, miten heidän suosimillaan yrityksillä menee tai miten korkojen arvot tulevat vaihtelemaan tulevaisuudessa.

Kaikki nämä reportaasit ja muu informaatio on saatavilla Binäärioptioiden Talouskalenterissa. Lisätietoja löytää myös helposti Akatemia-osiosta sivuiltamme, jossa on esitelty parhaat sijoitusstrategiat, joiden avulla voi hyödyntää markkinoiden vaihteluita tuottojen tekemiseksi vielä tehokkaammin kuin aiemmin. Binäärioptioiden Talouskalenterimme sisältää myös lyhyen oppaan, jossa selostetaan tiiviisti, miten taloudellista dataa sekä tilastoja voi käyttää mahdollisimman tehokkaasti hyödyksi.

Nopea Binäärioptioiden Määritelmä

Binäärioptiot ovat optioita, joissa sijoittajalle tarjotaan tietty aikaraja ja yksinkertainen kysymys: “Kumpaan suuntaan kurssi tulee menemään aikarajan sisällä?”. Kyseessä on veikkaus, jossa pitää osata ennustaa, tuleeko kurssin hinta olemaan toteutushinnan ylä- vai alapuolella aikarajan lopuksi.

Otetaan esimerkkinä kullan arvo ja aikarajaksi viikko nykyhetkestä eteenpäin. Arvelet markkinoiden liikkeiden perusteella, että viikon päästä kullan hinta tulee olemaan matalampi, kuin tällä hetkellä. Kun osakemarkkinat sulkeutuvat viikon loputtua, tulet tietämään miten sijoituksesi meni. Jos olit oikeassa ja kullan hinta on todella pienempi viikon loputtua, saat luvatun palkkion oikeasta arvauksesta. Jos kuitenkin arvasit väärin, tulet häviämään sijoitetut rahat.

Jos olet epävarma siitä, millaista analyysia tarvitaan menestyksekkään vaihdon tekemiseen, kannattaa ehdottomasti tutustua Strategia-osioomme tai tutustua automaattisiin vaihto-ohjelmistoihin.

Binary Option Robot Top Banner

Pääomasi voi olla vaarassa

Top 10 välittäjälista

 • Välittäjä
 • Min. dalletus
 • Max Voitto
 • Arvostelut
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FX MasterBot
 • iqoption logo 200
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
Pääomasi voi olla vaarassa