EZTraderilta otettu pois CySEC-valtuutus
Ines Meyer
Jonkin aikaa sen jälkeen kun Fair Binary Options alkoi varoittaa kauppiaita vaaroista, joita liittyy rekisteröitymiseen  EZTrader-binäärioptiovälittäjän käyttäjäksi. Tämä on uusi vahvistus erinomaiselle sitoutumisellemme reiluuden edistämiseen binäärioptioalalla. Vain korkeammat standardit asiakkaiden kohtelussa ovat hyväksyttäviä ja huijarit paljastetaan! Vaikka CySECin myöntämä lisenssi on tae paremmasta välittäjän käytöksen kontrollista, EZTraderin tapaus osoittaa, miksi sääntelijöiden toimimiseen voi kulua jonkin... Lees Verder
Jonkin aikaa sen jälkeen kun Fair Binary Options alkoi varoittaa kauppiaita vaaroista, joita liittyy rekisteröitymiseen  EZTrader-binäärioptiovälittäjän käyttäjäksi. Tämä on uusi vahvistus erinomaiselle sitoutumisellemme reiluuden edistämiseen binäärioptioalalla. Vain korkeammat standardit asiakkaiden kohtelussa ovat hyväksyttäviä ja huijarit paljastetaan! Vaikka CySECin myöntämä lisenssi on tae paremmasta välittäjän käytöksen kontrollista, EZTraderin tapaus osoittaa, miksi sääntelijöiden toimimiseen voi kulua jonkin aikaa. Fair Binary Options oli ensimmäisten joukossa varoittamassa huonoista kokemuksista, joita asiakkailla oli EZTraderin kanssa. Näihin reilua asiakkaiden kohtelua koskeviin rikkomuksiin kuului kaupankäynti asiakkaiden puolesta, joka on kiellettyä, sekä asiakkaan rahojen maksamatta jättäminen. Voit lukea lisää tällaisesta tapauksesta, jossa sivustomme yritti auttaa asiakasta täällä. Nyt CySEC on todennut EZTraderin sopimattoman toiminnan ja peruuttanut heidän lisenssinsä. Samaan aikaan tämä välittäjä onnistui kasvamaan tällaisten rikkomusten avulla, joten mielestämme CySECin toimenpide tuntuu hiukan myöhäiseltä. Mutta kuten mainittu, tämä on taas yksi vahvistus Fair Binary Optionsin rehellisyydelle binäärioptiokaupankäynnin alalla. Cyprus Securities and Exchange Commission peruutti EZTraderin valtuutuksen EZTraderin emoyhtiöltä, WGM Services Ltd:ltä, epäiltyjen lakirikkomusten (Investment Services and Activities and Regulated Markets Law) takia. WGM:n epäillään rikkoneen ei vain yhtä, vaan kolmea edellä mainitun lain kohtaa. Rikkomuksiin kuuluu mm. toiminnallisia perusvaatimuksia käsittelevä lain osa, joka sisältää asiakkaiden rahat, osa IV laissa ja ‘asiakkaiden varojen turvaaminen’, direktiivissä DI144-2007-01 vuodelta 2012. Kaksi muuta kohtaa ovat: Kohta 67, ‘Omat varat’, laista ja direktiivistä DI144-2007-05 vuodelta 2012 liittyen sijoitusyritysten pääoman riittävyyteen. Kohta 69, ‘CIF:n suuret riskit’, laista ja kappale 8, Osa III direktiivistä DI144-2007-06 CIF:lle vuodelta 2012 suuriin riskeihin liittyen. Koska komission ilmoituksen (PDF) mukaan WGM Services Ltd ei pysty tarjoamaan/suorittamaan mitään sijoituspalveluja/toimintoja ja sen täytyy sulkea kaikki avoimet positiot suhteessa asiakkaiden sopimuksiin, mikäli asiakas niin tahtoo, ja palauttaa asiakkaille kaikki heidän varansa ja ansaitut voitot — suosittelemme jälleen kerran, että kukaan kauppias ei talleta rahoja EZTraderille. Tietenkin kaikki lukijat ovat tervetulleita ilmoittamaan Fair Binary Optionsille kaikista epäilyttävistä tapahtumista, joita he kokevat minkä tahansa listaamamme välittäjän kanssa.

EZTraderilta otettu pois CySEC-valtuutus

Screen-Shot-2014-11-27-at-12.26.40-300x121Jonkin aikaa sen jälkeen kun Fair Binary Options alkoi varoittaa kauppiaita vaaroista, joita liittyy rekisteröitymiseen  EZTrader-binäärioptiovälittäjän käyttäjäksi. Tämä on uusi vahvistus erinomaiselle sitoutumisellemme reiluuden edistämiseen binäärioptioalalla. Vain korkeammat standardit asiakkaiden kohtelussa ovat hyväksyttäviä ja huijarit paljastetaan! Vaikka CySECin myöntämä lisenssi on tae paremmasta välittäjän käytöksen kontrollista, EZTraderin tapaus osoittaa, miksi sääntelijöiden toimimiseen voi kulua jonkin aikaa. Fair Binary Options oli ensimmäisten joukossa varoittamassa huonoista kokemuksista, joita asiakkailla oli EZTraderin kanssa. Näihin reilua asiakkaiden kohtelua koskeviin rikkomuksiin kuului kaupankäynti asiakkaiden puolesta, joka on kiellettyä, sekä asiakkaan rahojen maksamatta jättäminen. Voit lukea lisää tällaisesta tapauksesta, jossa sivustomme yritti auttaa asiakasta täällä.

Nyt CySEC on todennut EZTraderin sopimattoman toiminnan ja peruuttanut heidän lisenssinsä. Samaan aikaan tämä välittäjä onnistui kasvamaan tällaisten rikkomusten avulla, joten mielestämme CySECin toimenpide tuntuu hiukan myöhäiseltä. Mutta kuten mainittu, tämä on taas yksi vahvistus Fair Binary Optionsin rehellisyydelle binäärioptiokaupankäynnin alalla. Cyprus Securities and Exchange Commission peruutti EZTraderin valtuutuksen EZTraderin emoyhtiöltä, WGM Services Ltd:ltä, epäiltyjen lakirikkomusten (Investment Services and Activities and Regulated Markets Law) takia. WGM:n epäillään rikkoneen ei vain yhtä, vaan kolmea edellä mainitun lain kohtaa.

Rikkomuksiin kuuluu mm. toiminnallisia perusvaatimuksia käsittelevä lain osa, joka sisältää asiakkaiden rahat, osa IV laissa ja ‘asiakkaiden varojen turvaaminen’, direktiivissä DI144-2007-01 vuodelta 2012. Kaksi muuta kohtaa ovat: Kohta 67, ‘Omat varat’, laista ja direktiivistä DI144-2007-05 vuodelta 2012 liittyen sijoitusyritysten pääoman riittävyyteen. Kohta 69, ‘CIF:n suuret riskit’, laista ja kappale 8, Osa III direktiivistä DI144-2007-06 CIF:lle vuodelta 2012 suuriin riskeihin liittyen. Koska komission ilmoituksen (PDF) mukaan WGM Services Ltd ei pysty tarjoamaan/suorittamaan mitään sijoituspalveluja/toimintoja ja sen täytyy sulkea kaikki avoimet positiot suhteessa asiakkaiden sopimuksiin, mikäli asiakas niin tahtoo, ja palauttaa asiakkaille kaikki heidän varansa ja ansaitut voitot — suosittelemme jälleen kerran, että kukaan kauppias ei talleta rahoja EZTraderille. Tietenkin kaikki lukijat ovat tervetulleita ilmoittamaan Fair Binary Optionsille kaikista epäilyttävistä tapahtumista, joita he kokevat minkä tahansa listaamamme välittäjän kanssa.

Pääomasi voi olla vaarassa

Top 10 välittäjälista

 • Välittäjä
 • Min. dalletus
 • Max Voitto
 • Arvostelut
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FX MasterBot
 • iqoption logo 200
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
Pääomasi voi olla vaarassa