FXMasterBot-ohjelman arvostelu 2018

FairBinaryOptions Broker Certificate
 • Min. Dalletus $100
 • Max Voitto 89%
 • Min. Investointi $25
 • Mobiili Yes
 • Ohjelmisto Proprietary
 • Live Chat Yes

FXMasterBot on tuote, joka varmasti nostaa sijoitustoimintasi aivan uudelle tasolle sen käyttäjäystävällisen lähestymistavan vuoksi. Ohjelman avulla sijoittajat voivat käydä kauppaa valuutalla. Tämä on suuri parannus markkinoilla jo oleviin sijoitusohjelmiin verrattuna, ja on lähes mahdotonta löytää ohjelmaa, joka kattaisi molemmat sijoitustyypit.

Tämä osoittaa miten käyttäjäsuuntautunut FXMasterBot on ja miten sijoittajat voivat käyttää useita sijoitusstrategioita ja rahanhallintamenetelmiä.

Selitämme FXMasterBot-ohjelman arvostelussa ohjelman toimintaa ja kerromme sinulle lisää tarjotuista tilityypeistä samoin kuin asiakaspalvelusta. Suosittelemme, että jatkat alla olevan arvostelun lukemista saadaksesi lisää tietoa tästä ilmaisesta ohjelmasta!

 1. Verkkosivuston esikatselu

 1. FX MasterBot Tilin ominaisuudet

  FxMasterBot on monella tapaa edistyksellinen sijoitusohjelma. Tähän saakka sijoittajat on useimmissa tapauksissa sidottu yhteen ainoaan sijoitustilityyppiin, mutta FXMasterBot-ohjelman ansiosta sijoittajilla on nyt mahdollisuus päivittää tiliään edistymisensä mukaan. Tarjolla on myös FXMasterBot-esittelytili sellaisia sijoittajia varten, jotka haluavat kokeilla ohjelma-alustaa ja oppia käytettävissä olevista työkaluista kaiken mahdollisen.

  Esittelytilin lisäksi käytettävissä on myös kolme muuta tiliä.

  FXMasterBot Noviisi-tili

  FXMasterBot Noviisi on sijoitustili, joka on kaikkien sellaisten sijoittajien käytettävissä, jotka suorittavat 100 dollarin minimitalletuksen. Sijoittajat saavat erikoisetupaketin, joka sisältää 3 valuuttaparia, mahdollisuuden kolmeen (3) avoimeen sijoitukseen samanaikaisesti, sijoittamismahdollisuuden useiden välittäjien kanssa ja tulostaulukkokertoimen x 1. Tätä pidetään tavallisesti aloittajille suunnattuna tilinä.

  FXMasterBot Ekspertti-tili

  Tämä tilityyppi on päivitettävissä kun talletuksia on tehty 500 dollarin arvosta. Noviisi-tilin etujen lisäksi sijoittajat voivat käydä kauppaa 9 valuuttaparilla sekä saavat käyttöönsä lisäasetukset ja tulostaulukkokertoimen x 2.

  FXMasterBot Mestari-tili

  Tämä on “kaikkien tilien äiti” ja se antaa käyttöön kaikki FXMasterBot-ohjelman mahdollisuudet. Arvostelu osoitti, että tämä tili edellyttää talletusta kahdelle välittäjälle, 500 dollaria kummallekin. Tulostaulukkokerroin x 3, kaikki lisäasetukset, kaikki valuuttaparit ja VIP-asiakaspalvelu odottavat sinua.

  FXMasterBot Esittelytili

  Sijoittajilla on mahdollisuus kokeilla ilmaista esittelytiliä heti kun rekisteröintiprosessi on suoritettu. Esittelytili näyttää aivan samalta kuin oikea sijoitustili, mutta siinä on yksi tärkeä ero – sitä ei käytetä välittömän voiton hankkimiseen vaan sen oppimiseen, miten tehdä voittoa tulevaisuudessa. FXMasterBot-esittelyssä ei tehdä investointeja oikealla rahalla. Tämä tilityyppi on käytössäsi 5 päivän ajan ja voit sijoittaa niin paljon kuin haluat.

  FXMasterBot-arvostelu tulee siihen lopputulokseen, että tällainen upea luettelo tilejä osoittaa tämän ohjelman olevan edellä aikaansa.

 2. FX MasterBot ohjelmisto

  FXMasterBot-ohjelmassa on käytettävissä erilaisia asetuksia, mukaan lukien:

  • Yhdistetyt voitot
  • Käänteinen kaupankäynti
  • Samanaikaisia sijoituksia maks.
  • Päivittäinen voittoraja
  • Päivittäinen menetysraja
  • Sijoituksia päivittäin maks.

  Mitä parempi tilisi on, sitä enemmän käytössäsi on asetuksia.

   

  Miten käydä valuuttakauppaa FXMasterBot-ohjelmalla?

  Sijoittajilla on ensinnäkin mahdollisuus käyttää kahta asetusta: menetysraja ja voittoraja. Huomaa, ettei tähän liity määräaikoja, ja että sijoittajat voivat asettaa rajat siten, että sijoitukset suljetaan parhaaseen mahdolliseen aikaan. Jos asetat voittorajaksi 0 dollaria ja menetysrajaksi 25 dollaria, ohjelma sulkee sijoituksen kun toinen rajoista on saavutettu.

  FXMasterBot-ohjelman automaattinen valuuttakaupankäynti on hyvin samanlaista kuin manuaalinen kaupankäynti, paitsi että ohjelma toteuttaa kaupankäynnissä suoraan henkilökohtaisia asetuksiasi.

  Miten FXMasterBot toimii?

  FXMasterBot ei ole robotti perinteisessä mielessä. Se on tietokoneohjelma, joka on toimii kokonaan verkossa. Tämä tarkoittaa, ettei sitä tarvitse ladata verkosta. FXMasterBot ei vaadi tilaa tietokoneellasi ja sitä voidaan käyttää suoraan verkkoselainohjelmalla. Tiimimme huomasi FXMasterBot-arvostelun aikana, että ohjelma tarjoaa useita välittäjiä. Tämä on täysin ymmärrettävää, koska FXMasterBot ei itse ole välittäjä vaan ohjelma, joka yhdistää välittäjän ja sijoittajan ja tarjoaa paremman sijoituskokemuksen.

  Tämä myös tarkoittaa, ettei FXMasterBot-ohjelma koskaan tee talletuksia tai nostoja, koska se on täysin ilmainen ohjelma. Käytettävissä olevat pankkimenetelmät riippuvat valitsemastasi välittäjästä.

  Mikä on FXMasterBot-tulostaulukko?

  Tiimimme havaitsi FXMasterBot-arvostelun aikana mielenkiintoisen mahdollisuuden tehdä voittoa. Ohjelma antaa sijoittajille mahdollisuuden ansaita erikoispisteitä ja voittaa käteispalkintoja. Tulostaulukossa käytetään yksinkertaista laskentamallia:

  Sijoitusten kokonaismäärä x kerroin + (talletukset−nostot)

  Puretaanpa tämä asia osiin!

  Oletetaanpa että sijoitusten kokonaismäärä on 100 dollaria. Sijoittaja myös teki 500 dollarin talletuksen ja nosti 100 dollaria. Sijoittaja on tällä hetkellä Mestaritasolla, joten hänen kertoimensa on x 3.

  100 x 3 + (500−100)= 300+400= 700 pistettä

  Tulostaulukko nollataan joka kuukausi, niin että kaikki sijoittajat saavat reilun mahdollisuuden käteispalkinnon voittamiseen!

  Pääomasi voi olla vaarassa
 3. FX MasterBot Auta

  Jokainen sijoittaja tietää miten asiakaspalvelu saattaa olla avainasemassa kaupan muodostumisessa, ja FXMasterBot-arvostelun yhteydessä meillä oli mahdollisuus kokeilla FXMasterBot-ohjelman tarjoamaa asiakastukea.

  Asiakastuki on tarjolla kaikille rekisteröidyille ja mahdollisille sijoittajille live-chat-palvelun kautta. Testasimme tukea kysymällä useita helppoja kysymyksiä ja muutamia vaikeampia kysymyksiä. Edustajat vastasivat aina nopeasti ja heistä oli suuresti apua. He auttoivat meitä ymmärtämään käytettävissä olevia ominaisuuksia. Käyttäjät voivat ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostin välityksellä.

  Ellet halua aloittaa chat-keskustelua, voit tutustua FAQ-osuuteen. FAQ-osuudessa annetaan useita vastauksia sijoittajille, jotka haluavat tietää lisää.

  Pääomasi voi olla vaarassa
 4. FX MasterBot Pankit ja yritystiedot

  FXMasterBot on ilmainen sijoitusohjelma. Tämä tarkoittaa sitä, että sijoittajat voivat käyttää rahojaan sijoittamiseen sen sijaan että he maksaisivat erilaisia jäsenyyksiä, lisämaksuja ja palkkioita. Voidaksesi tehdä sijoituksia FXMasterBot-ohjelmalla sinun on kuitenkin tehtävä talletus ainakin yhdelle sijoitusten hallintapaneelissa esiintyvälle välittäjälle.

  Useimpien välittäjien minimitalletus on 100 dollaria, ja sen käsittelee aina välittäjä, ei koskaan FXMasterBot-ohjelma. Ohjelma on täysin ilmainen.

 5. Pääomasi voi olla vaarassa

Top 10 välittäjälista

 • Välittäjä
 • Min. dalletus
 • Max Voitto
 • Arvostelut
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FX MasterBot
 • iqoption logo 200
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
Pääomasi voi olla vaarassa