Binary Options Robot Arvostelu

Binary Options Robot Arvostelu
Kaarlo Toivonen
BinaryOptionsRobot on maailman paras binäärioptioiden automaattisen kaupankäynnin ohjelmisto. On monia syitä, miksi olemme tätä mieltä, ja esitämme kaikki nämä faktat BinaryOptionsRobotin arvostelussamme. BinaryOptionRobot ei vaadi latauksia, siinä on paljon ainutlaatuisia ominaisuuksia kuten portfolion maturiteettityökalu ja riskiasetus. BinaryOptionRobotin arvostelu esittää myös kaikki VIP-tilin ominaisuudet, sekä kaiken tärkeän tiedon binäärioptioiden välittäjistä, joita kauppiaat voivat käyttää käydessään kauppaa... Lees Verder
BinaryOptionsRobot on maailman paras binäärioptioiden automaattisen kaupankäynnin ohjelmisto. On monia syitä, miksi olemme tätä mieltä, ja esitämme kaikki nämä faktat BinaryOptionsRobotin arvostelussamme. BinaryOptionRobot ei vaadi latauksia, siinä on paljon ainutlaatuisia ominaisuuksia kuten portfolion maturiteettityökalu ja riskiasetus. BinaryOptionRobotin arvostelu esittää myös kaikki VIP-tilin ominaisuudet, sekä kaiken tärkeän tiedon binäärioptioiden välittäjistä, joita kauppiaat voivat käyttää käydessään kauppaa robotilla. Käyttääkseen niitä binäärioptionvälittäjiä, joita tämä ohjelmisto tukee, kauppiaiden täytyy tehdä uusi tili välittäjän kanssa, klikkaamalla “Avaa uusi tili” täällä ja rekisteröitymällä välittäjälle BinaryOptionsRobotin hallintapaneelista (dashboard).
5
 1. Verkkosivuston esikatselu

 1. BinaryOptionsRobot Broker tarkastelu

  BinaryOptionsRobot on maailman paras binäärioptioiden automaattisen kaupankäynnin ohjelmisto. On monia syitä, miksi olemme tätä mieltä, ja esitämme kaikki nämä faktat BinaryOptionsRobotin arvostelussamme. BinaryOptionRobot ei vaadi latauksia, siinä on paljon ainutlaatuisia ominaisuuksia kuten portfolion maturiteettityökalu ja riskiasetus. BinaryOptionRobotin arvostelu esittää myös kaikki VIP-tilin ominaisuudet, sekä kaiken tärkeän tiedon binäärioptioiden välittäjistä, joita kauppiaat voivat käyttää käydessään kauppaa robotilla. Käyttääkseen niitä binäärioptionvälittäjiä, joita tämä ohjelmisto tukee, kauppiaiden täytyy tehdä uusi tili välittäjän kanssa, klikkaamalla “Avaa uusi tili” täällä ja rekisteröitymällä välittäjälle BinaryOptionsRobotin hallintapaneelista (dashboard).

 2. BinaryOptionsRobot Piirteet

  BinaryOptionsRobotin erityisominaisuuksien arvostelu kannattaa aloittaa ohjelmalle kaikkein tunnusomaisimmalla ominaisuudella. Tämä binäärioptioiden automaattisen kaupankäynnin ohjelmisto on verkkoteknologian seuraavaa sukupolvea, jota käytetään kokonaan palvelimen puolelta, eikä kauppiaiden tarvitse ladata sitä lainkaan. BinaryOptionsRobot käyttää back end -yhteyttä välittäjän APIin ja integroituu valitun välittäjän kanssa ilman, että kauppiaan täytyy puuttua asioihin. Huomaathan, että kauppiaiden täytyy avata UUSI TILI välittäjillä BinaryOptionRobotin hallintapaneelin kautta. Järjestelmä ei toimi valmiiksi olemassa olevilla tileillä, joita asiakkailla saattaa olla jo avattuna välittäjille.

  Mitä tämä tarkoittaa kauppiaiden kannalta? Se on yksinkertaista! Kauppiaat rekisteröityvät, valitsevat välittäjän hallintapaneelista, tallettavat rahaa välittäjälle ja käynnistävät automaattisen kaupankäynnin hallintapaneelista välittäjän nimen vierestä. Kauppiaat voivat myös valita joitakin lisäasetuksia hienosäätääkseen kaupankäynnin portfoliotaan. Näitä kuvaillaan BinaryOptionRobotin arvostelun seuraavassa osiossa. Kun kaikki on saatu valmiiksi ja ohjelmisto käy kauppaa automaattisesti, kauppiaat voivat jopa sammuttaa tietokoneensa ja jatkaa normaalia elämäänsä. Koska ohjelmistoa käytetään palvelimen puolelta, tai toisin sanottuna “pilvestä”, kauppiaiden ei tarvitse pitää laitteitaan yhteydessä internetiin tai edes kytkettynä päälle.

  On useita välittäjiä, jotka tukevat BinaryOptionsRobotia tällä hetkellä. Rekisteröitymisen yhteydessä BinaryOptionsRobot valitsee automaattisesti suositellun välittäjän asiakkaan maalle ja luo tilin, jotta kauppiaan ei tarvitse tehdä muuta kuin tallettaa rahaa klikkaamalla alla olevaa nappulaa ja antamalla käyttäjätunnuksen ja salasanan, joka toimitetaan postissa (voit myös kirjoittaa muistiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka näytetään ponnahdusikkunassa). Halutessaan käyttää eri välittäjää kauppias voi aina luoda sille tilin BinaryOptionRobotin hallintapaneelista myöhemmin. BinaryOptionRobotin arvostelu listaa kaikki välittäjät, ja mukana on tiedot kaupan minimikoosta:

  Banc De Binary     $1

  PlusOption              $25

  24option                 $25

  10markets                $25

  BinaryBrokerz         $25

   

  Löydät välittäjien minimitalletusvaatimukset raha-asioita koskevasta osiosta tässä BinaryOptionRobotin arvostelussa.

  Nähdäkseen kuinka hyvin BinaryOptionRobot suoriutuu, kauppiaat voivat mennä “Signals”-välilehdelle verkkosivulla ja valita nopeasti signaalintarjoajan, portfolio riskitason ja haluamansa välittäjän nähdäkseen kaikki signaalit, joita tämä automaattisen kaupankäynnin sovellus on luonut. Tästä näkyy, että BinaryOptionsRobot on kaikkein läpinäkyvin automaattisen kaupankäynnin ratkaisu, joka antaa mahdollisten asiakkaiden nähdä kaupankäyntihistorian ja varmistaa, että BinaryOptionRobotin kanssa kaupankäynnillä saavutetut onnistumisprosentit eivät ole keksittyjä, vaan oikeisiin tuloksiin perustuvia.

 3. Pääomasi voi olla vaarassa

  BinaryOptionsRobot Kaupankäyntijärjestelmä

  Kuten jo mainittiin, BinaryOptionsRobot on kokonaan pilvessä toimiva palvelu. Tämä tanskalaisen yrityksen suunnittelema ohjelmisto varmistaa alan korkeimman onnistumisprosentin (joka on nähtävissä “Signal”-välilehdeltä) lisäksi myös sen, että tämä automaattisen kaupankäynnin ratkaisu on uskomattoman helppo käyttää, ja se tarjoaa samalla monia hienoja ominaisuuksia kaupankäyntiportfolion kustomointiin.

  Kun kauppias on avannut tilin tuetun välittäjän kanssa kätevästi BinaryOptionsRobotin hallintapaneelista kuten edellä kuvattiin, hän saa käyttöön kaikki ominaisuudet, jotka esitetään pudotusvalikossa. Kauppias voi halutessaan valita jopa useampia välittäjiä. Kaikkia välittäjiä voidaan käyttää kaupankäynnissä BinaryOptionRobotilla samaan aikaan!

  Kauppiaat voivat asettaa päivittäisen “Stopp Loss” -asetuksen määrittämällä sen määrän rahaa, minkä he enintään haluavat hävitä yhden päivän aikana. On myös olemassa asetus, joka sallii kauppakohtaisen rahamäärän valinnan (katso edellinen osio arvostelusta saadaksesi lisätietoja). Kauppiaat voivat sijoituksen koon valitsemisen lisäksi valita myös päivittäisten kauppojen yhteismäärän valitsemalla yhden vaihtoehdoista “Max Daily Trades” -pudotusvalikosta.

  Lisää mukautusvaihtoehtoja on tarjolla valitsemalla kohde-etuudet, joilla käydään kauppaa. Jokaisen tällä hetkellä kaupankäyntiin tarjolla olevan valuuttaparin kohdalla on kytkin, jonka avulla kauppiaat voivat ottaa sen mukaan tai jättää sen pois portfoliostaan. Kauppiaat, jotka haluavat käydä kauppaa BinaryOptionRobotia vastaan voivat ottaa käyttöön “käänteinen kaupankäynti” (reverse trading) -vaihtoehdon.

  Kauppiaille, jotka haluavat täyden kontrollin BinaryOptionRobotilla tekemiinsä  kauppoihin, on tarjolla ominaisuus VIP-tili. Tällä hetkellä tämä erityisetu on saatavilla vain kampanjojen kautta tai “suosittele ystävälle” (refer a friend) -ohjelman kautta. Suosittelemme, että kauppiaat tarkkailevat sähköpostejaan, jos he haluavat VIP-tilin, koska BinaryOptionsRobotilla on usein kampanjoita, joissa annetaan VIP-oikeuksia kauppiaille, jotka tallettavat rahaa tietyille välittäjille.

  Ominaisuus VIP-tili mahdollistaa useita lisämukautuksia. Ensinnäkin BinaryOptionRobot VIP -tilin omistajat voivat asettaa maturiteettiprofiilin portfolioonsa yksinkertaisesti kytkemällä pois päältä ja päälle signaaliryhmiä päättymisajankohtien mukaan. Tällä tavalla kauppiaat voivat joko sallia tai estää signaalit päivittäisillä, viikoittaisilla tai kuukausittaisilla päättymisajoilla. Kauppiaat, jotka pitävät enemmän lyhytaikaisesta dynamiikasta kytkevät päälle vain päivittäiset signaalit, kun taas pitkäaikaisesta sijoittamisesta pitävät voivat kytkeä lyhyen aikavälin signaalit pois päältä.

  Kauppiaat voivat myös valita portfolionsa riskitason perusteella. Testit ovat osoittaneet, että korkeimmallakin riskillä – asetuksella, joka sisältää kaikki tehdyt kaupat, onnistumisprosentit ovat olleet yli 78% testiaikana. Alhaisella riskillä, joka sisältää vain turvallisimmat kaupat, voittoprosentit ovat olleet yli 90%. Voittoprosentti kertoo voittavien kauppojen osuuden kaikista tehdyistä kaupoista.

 4. BinaryOptionsRobot Tukipalvelu

  BinaryOptionsRobot tarjoaa asiakastukea ensisijaisesti live chatissa englanniksi. Se on aktiivinen arkisin klo 8 – 16 GMT/Lontoon aikaa. Tuki on avulias ja valmiina vastaamaan kaikkiin asiakkaiden kysymyksiin. Kuten aina, suosittelemme että kauppiaat katsovat FAQ-osiota ennen kuin he ottavat yhteyttä tukeen, koska moniin kysymyksiin on jo vastattu siellä. Jos tuen live chat ei ole online-tilassa, kauppiaat voivat aina käyttää yhteydenottolomaketta tavoittaakseen asiakastuen. Kokemuksemme perusteella tuelta saattoi kestää jopa 48 tuntia vastata sähköposteihin tavallisina arkipäivinä.

 5. BinaryOptionsRobot Pankit ja yritystiedot

  Rahan tallettaminen BinaryOptionsRobotin kautta välittäjille on osoittautunut erittäin yksinkertaiseksi. Kun on rekisteröidytty välittäjälle BinaryOptionsRobotin hallintapaneelin kautta (pitää vain valita valutta ja antaa salasana) kauppiaat voivat klikata talletusnappulaa, jolloin he pääsevät välittäjän ohjauspaneeliin, jossa he voivat yksinkertaisesti valita maksunvälityspalvelun ja tallettaa. Kauppiaiden täytyy kirjautua sisään välittäjälle tallettaakseen, joten salasanakohtaan ei saa kirjoittaa mitä tahansa, kun avataan tili BinaryOptionsRobotin hallintapaneelista. Käyttäjänimi on sähköpostiosoite, ja salasana on se, joka valittiin avattaessa tili välittäjällä. Talletuksen jälkeen kauppiaat voivat palata BinaryOptionsRobotin hallintapaneeliin ja sulkea ikkunan.

   

 6. Pääomasi voi olla vaarassa

Top 10 välittäjälista

 • Välittäjä
 • Min. dalletus
 • Max Voitto
 • Arvostelut
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FX MasterBot
 • iqoption logo 200
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
Pääomasi voi olla vaarassa