Binäärivälittäjät Suomi

On olemassa satoja eri binäärioptioiden välittäjä, jotka ovat tällä hetkellä toiminnassa. Joka päivä tuhannet eri sijoittajat yrittävät saada itselleen ajankohtaista ja objektiivista tietoa binäärioptioiden välittäjistä, ennen kuin päättävät sijoittaa heihin oikeaa rahaa. Fair Binary Options on luotu juuri tämän ongelman ratkaisemiseksi. Jos tarvitset apua välittäjän valitsemisessa, suosittelemme katsomaan seuraavia listoja: Parhaat VälittäjätSäädellyt VälittäjätUSA:ssa Toimivat VälittäjätSpotOption Välittäjät. Katso myös Välittäjien Musta Listamme ja Punainen Kuoppamme, jotta tiedät mitä välittäjiä kannattaa vältellä.

 • Välittäjä
 • Min. talletus
 • Min. investointi
 • Max. paluu
 • Luokitus
 • Kauppa
 • Binäärivälittäjien arvostelu
*Summa hyvitetään tilillesi kun onnistuneesti kauppaa

Alla olevalta listalta huomaat, että olemme arvostelleet useita binäärioptioiden välittäjiä vuosien varrella. Suosittelemme jokaista alla näkyvää välittäjää – ota tämä tiedonjyvä ammattitaitoiselta, vuosien kokemuksella varustellulta tiimiltämme.

Parhaiden binäärioptioiden välittäjien listalta löydät netin parhaat ja luotettavimmat välittäjät. Voit aina luottaa, että olemme varmasti arvostelleet välittäjät ennen kuin olemme lisänneet ne listaan ja toivomme, että voimme auttaa sinua kysymyksiesi kanssa, jos satut jostain syystä törmäämään ongelmaan suositeltujen välittäjien kanssa. Nämä välittäjät tulevat takaamaan sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen binäärioptioiden parissa.

Binäärioptioiden Valitukset

On tärkeä huomioida, että nettiä selatessasi tulet löytämään arvosteluita eri sijoittajien kohdalla, jotka raportoivat raivoissaan siitä, miten ovat menettäneet rahansa. Nämä henkilöt eivät ole kuitenkaan ottaneet huomiota, että sijoittamisessa on aina riskinsä ja vihaiset arvostelut juontavat juurensa usein tähän seikkaan. On tärkeä pysyä objektiivisena ja arvioida se, miten paljon välittäjä voi oikeasti tarjota sijoittajalle.

Kilpailijat ja yksilöt, jotka ovat ärsyyntyneitä siitä, että ovat menettäneet rahansa saattavat antaa negatiivisia arvosteluita jopa markkinoiden parhaista välittäjistä. Sivuiltamme löydät aina vain positiivisia arvosteluita, koska emme halua antaa turhaa julkisuutta huonoille välittäjille. Jos kuitenkin löydämme jotain negatiivista jostain välittäjistä, haluamme tuoda sen esillle. Tästä syystä olemme luoneet Mustan Listan Välittäjille, josta näet keneen ei kannata luottaa.

Parhaan Välittäjän Valitseminen

On olemassa useita eri syitä, jonka takia sijoittajien kannattaa tutustua tarkasti binäärioptioiden välittäjistä tulleisiin arvosteluihin ennen välittäjän valitsemista. Arvostelut parhaista binäärioptioiden välittäjistä sisältää myös listan kaikista tärkeimmistä ominaisuuksista ja esittelemme myös sellaista tietoa, joka on usein piilossa ehdoissa ja edellytyksissä. Koemme, että on tärkeä luetella kaikki yksityiskohdat välittäjistä joita vain on tiedosta. Tarjoamme mm. näitä tietoja välittäjistä:

 • erikoisominaisuudet: tähän osioon listamme kai tärkeimmät ominaisuudet, joita välittäjä tarjoaa. Nämä ovat usein hyviä puolia, jotka tulevat esille esimerkiksi erilaisten jäsenyyksien muodossa, jotka auttavat tuomaan eritasoista palvelua riippuen tilin vauraudesta
 • bonukset: melkein jokainen välittäjä tarjoaa jonkinlaisia palkkioita, joiden avulla vaihtamisen mahdollista potentiaalia voidaan nostaa. Fair Binary Options listaa myös ehdot ja edellytykset, jotka tulevat bonusten mukana, jotta sijoittajat tietävät, miten bonukset vaikuttavat vaihtamisen tehokkuuteen.
 • paras binäärioptioiden vaihtamisalusta: arvostelemme myös ohjelmiston, joka tekee vaihtamisesta mahdollista. On olemassa useita eri suuria palveluntarjoajia, kuten SpotOption, TechFinancials, Tradologic, MarketsPulse – ja meillä on runsaasti kokemusta kaikkien näiden parissa.
 • varat: Fair Binary Options myös tarkistaa, miten paljon vaihdettavia varoja välittäjällä on tarjolla
 • asiakaspalvelu: otamme yhteyttä asiakaspalveluun, jotta voimme saada selville, miten hyvin välittäjän tarjoama asiakaspalvelu osaa vastata esitettyihin kysymyksiin. Tämä on paras tapa arvioida sivuston henkilökunnan ammattitaitoa
 • maksut: listaamme myös kaikki maksutavat, joita välittäjä tarjoaa, sekä pienimmän mahdollisen talletettavan summan
 • rahannostot: varoitamme myös sijoittajia, jos rahan nostamiseen vaadittavat vaatimukset ovat erittäin korkeat tai jos rahan takaisin saaminen vie kauan

Kuten jo aiemmin mainittiin, netissä lukemasi arvostelut tulevat vaihtelemaan huomattavasti. Tulet löytämään useita sivustoja, jotka ovat meidän kaltaisiamme, jotka pyrkivät arvioimaan välittäjiä ja suosittelemaan, mitä välittäjää kannattaa suosia. Fair Binary Options on paras paikka saada selville kaikki binäärioptioiden välittäjistä ja olemme käyttäneet paljon aikaa ja vaivaa, jotta pystyimme kokoamaan vaadittavat tiedot sijoittajiin suorasti ja epäsuorasti vaikuttavista tiedoista. ‘

Pidä mielessä, että luotettavan välittäjän löytäminen säästää sinulta paljon aikaa ja rahaa. Viimeinen asia, jonka haluat tapahtuvan sinulle on se, että rahasi varastetaan vain sen takia, ettet tehnyt vaadittavaa taustatutkimusta. Seuraavien vinkkien noudattaminen tulee auttamaan vaihtamisprosessin menemisen mahdollisimman sulavasti.

Parhaat Binäärioptioiden Välittäjät – FBO Palkinnot

Tulet löytämään tiettyjen välittäjien logojen alta pienen palkinnon kuvakkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että kyseiset välittäjät ovat tarjonneet erityisen laadukasta palvelua ja näin ansainneet FBO-palkinnon. Fair Binary Options Palkinnot ovat tapa kunnioittaa alan parhaita toimijoita. On olemassa monia kategorioita, joita palkitsemme vain palkinnon ansainneille välittäjille, jotka ovat osoittaneet olevansa erityisen moitteettomia ja vastanneet valituksiin mahdollisimman kattavasti. Katso vuoden 2015 FBO-palkintojen voittajat täältä.

Turvallinen Binäärioptioiden Välittäjä Sertifikaatti

Fiar Binary Optionsin Turvallisen Binäärioptioiden Välittäjän Sertifikaatti on todistuksemme, jonka annamme sellaisille välittäjille, jotka ovat vuosi vuodelta osoittautuneet alansa parhaiksi. Nämä välittäjät ovat tarjonneet erinomaista palvelua sijoittajille vuosien varrella ilman turhia valituksia tai vakavia syytöksiä. Heidän brändinsä perusteella ja aikaisempien kokemusten pohjalta Fair Binary Options on päättänyt antaa sertifikaatin tuodakseen esille näiden välittäjien tarjoaman erinomaisen laadun.

Fair Binary Option Arvostelut

Olemme tehneet kaiken, mitä vain pystymme tekemään, jotta voisimme kasvattaa yksittäisten binäärioptioiden välittäjiä koskevaa läpinäkyvyyttä, jotta sijoittajat saavat mahdollisimman olennaista tietoa. Binäärioptioiden arvosteluiden ja antamiemme sertifikaattien sekä palkintojen ohessa esittelemme myös erilaisia ominaisuuksia, joita näillä välittäjillä on tarjota, lisätietoa välittäjien käyttämistä ohjelmistoista vaihtamiseen, bonuksista talletuksista, rahannostoista ja monesta muusta seikasta! Kaikki olennainen tieto on koottu arvosteluihin ja ne on tarjottu tavalla, joka on helppo ymmärtää.

Binäärioptioiden Välittäjien Arvostelut – Musta Lista

Joskus sijoittajat kääntyvät puoleemme ja kertovat, miten heillä on ollut ongelmia jonkun tietyn välittäjän kanssa. Näissä tapauksissa, kun asiaan ei tule mitään järkevää vastausta välittäjältä ja välittäjä on aiheuttanut asiakkaallamme selkeätä vahinkoa, tulemme lisäämään välittäjän mustalle listallemme. Jos sijoittajilla on kysymyksiä arvosteluistamme tai valituksistamme, toivomme, että sijoittajat ottavat vapaasti yhteyttä meihin “Ota Yhteyttä”-osiossa.

Tarkistamme aina säännöllisin väliajoin antamamme arvostelut, jotta varmistamme, että kaikki välittäjät pysyvät mahdollisimman laadukkaina ajan kuluessa. Suosittelemme, että vaihdat vain sellaisten välittäjien luona, jotka löydät tältä sivulta, jotta vältät mahdolliset epämieluisat kokemukset ja ongelmat. EZTrader & NRG Binary ovat kumpikin laitettu ikuisiksi ajoiksi osaksi mustaa listaamme monien muiden välittäjien joukossa, jotka ovat syyllistyneet huijaukseen. Nämä välittäjät löydät Mustalta Listaltamme, jossa olemme selittäneet selkeästi, miksi nämä huijarit ovat päätyneet listallemme.

Löydä Binäärioptioiden Välittäjä Huolimatta Maasta, Jossa Asut Tällä Hetkellä!

Olemme paiskineet lujaa töitä sen eteen, että saisimme koottua yhteen parhaat alustat sijoittajille eri maihin. Olemme keränneet yhteen 16 nettisivua, joihin ei lukeudu USA:n ulkopuoliset sivustot. Amerikkalaisille sijoittajille on tarjolla erilaisia säädeltyjä ja säätelemättömiä välittäjiä.

Yhdysvalloissa toimivat sijoittajat omaavat useita eri tapoja, joilla he voivat sijoittaa binääriopiotihin. Monet välittäjät ovat alkaneet nimittäin hiljalleen ottamaan myös USA:n mukaan hyväksyttyjen maiden listaan. Koska Yhdysvalloissa välittäjien toimintaa kuitenkin säädellään rajusti, on toiminta hieman erilaista ja se vaatii, että Yhdysvalloissa toimivat sijoittajat joutuvat turvautumaan usein ulkomaisiin välittäjin. Jotta nämä sijoittajat voivat varmistua ulkomaisten välittäjien luotettavuudesta, kannattaa heidän tutustua mustaan listaamme, jotta he tietävät keneen ei kannata luottaa.

Muista maista kotoisin olevat sijoittajat voivat valita oman kielensä sivuston yläkulmasta saadakseen sivun omalla kielellään ja nähdäkseen välittäjien valikoiman, joka sopii parhaiten juuri valittuun maahan. Käytämme paljon aikaa siihen, että saisimme tarjottua mahdollisimman monta kielivaihtoehtoa sivustolle, jotta kaikki käyttäjämme saisivat mahdollisimman hyvän kokemuksen sivuston parissa.

Top 10 välittäjälista

 • Välittäjä
 • Min. dalletus
 • Max Voitto
 • Arvostelut
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FX MasterBot
 • iqoption logo 200
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
Pääomasi voi olla vaarassa