Binäärioptioiden musta lista
Ines Meyer
Löydät täyden listamme mustalla listalla olevista artikkeleista täältä EZtrader oli yksi ensimmäisistä käsittelemistämme tapauksista. He kieltäytyivät systemaattisesti käsittelemästä joidenkin asiakkaiden nostoja. Lopulta asiakkaat joutuivat kärsimään monenlaisista vääristä menettelyistä, hoidettujen tilien menetyksistä, bonusehtojen mainitsematta jättämisistä ja jatkuvista asiakkaiden sähköpostien huomiotta jättämisistä joille he keksivät tekosyitä sen jälkeen kun asiakas menetti käytännössä 30 000 dollaria. EZtraderin emoyhtiöltä myös... Lees Verder
Löydät täyden listamme mustalla listalla olevista artikkeleista täältä EZtrader oli yksi ensimmäisistä käsittelemistämme tapauksista. He kieltäytyivät systemaattisesti käsittelemästä joidenkin asiakkaiden nostoja. Lopulta asiakkaat joutuivat kärsimään monenlaisista vääristä menettelyistä, hoidettujen tilien menetyksistä, bonusehtojen mainitsematta jättämisistä ja jatkuvista asiakkaiden sähköpostien huomiotta jättämisistä joille he keksivät tekosyitä sen jälkeen kun asiakas menetti käytännössä 30 000 dollaria. EZtraderin emoyhtiöltä myös kumottiin CySEC-lisenssi epäeettisen toiminnan takia. EnterOption on EZtradein maailmaan tuoneen yhtiön uusi yritys jatkaa juoniaan. Laitoimme myös heidät mustalle listalle korostaaksemme sitä tosiasiaa, että kyseessä ovat samat ihmiset. EveryOption on äskettäin luokiteltu Fair Binary Optionsin toimesta huijaukseksi ja se lisättiin mustalle listalle pian sen jälkeen. Saimme selkeitä todisteita identiteettivarkaudesta, jota tämä välittäjä käytti yrittäessään myydä palvelujaan rekisteröitymättömille kauppiaille, jotka käyttivät muita binäärioptiovälittäjiä. Jos binäärioptiokauppiaat eivät voi luottaa siihen, että välittäjä kunnioittaa toisten ihmisten tietoja, emme näe mitään syytä, miksi kukaan rekisteröityisi heidän käyttäjäkseen, ilman että he tietävät, mistä välittäjä sai alun perin heidän osoite- tai puhelintietonsa. Lue lisää EveryOption-huijauksesta. NextOption on mustalle listalle päätynyt välittäjä, jonka poistimme välittäjälistaltamme vakavien tietosuojarikkomusten takia sen jälkeen kun paljastui, että he myös käsittelivät varastettuja tietoja ja ottivat yhteyttä asiakkaisiin, jotka eivät koskaan olleet rekisteröityneet heidän asiakkaikseen. Tämä pilaa muiden binäärioptioalan välittäjien maineen, joten meidän täytyi reagoida. NRGBinary paljastettiin äskettäin asiakkaan otettua meihin yhteyttä yhdeksi välittäjäksi, joka on ollut mukana epärehellisissä toimissa. Yritimme selvittää tämän tilanteen, mutta välittäjän epäeettinen toiminta aiheutti asiakkaalle rahojen menetyksen tämän huijarivälittäjän kanssa. NRGbinarylla ei ollut valtuutusta käydä kauppaa asiakkaan puolesta, mutta he tekivät silti niin, vaikka heitä varoitettiin tästä toistuvasti ja pyydettiin lopettamaan. Lue lisää tästä NRGbinary-huijaus -artikkelistamme. TitanTrade oli kytköksissä samaan yritykseen, joka hoitaa NRGbinarya ja oli mukana samassa huijauksessa kuin NRGbinary. Päätimme lisätä tämänkin välittäjän mustalle listalle, jotta kauppiaat eivät joudu heidän ansaansa!  

Binäärioptioiden musta lista

Löydät täyden listamme mustalla listalla olevista artikkeleista täältä

EZtrader

oli yksi ensimmäisistä käsittelemistämme tapauksista. He kieltäytyivät systemaattisesti käsittelemästä joidenkin asiakkaiden nostoja. Lopulta asiakkaat joutuivat kärsimään monenlaisista vääristä menettelyistä, hoidettujen tilien menetyksistä, bonusehtojen mainitsematta jättämisistä ja jatkuvista asiakkaiden sähköpostien huomiotta jättämisistä joille he keksivät tekosyitä sen jälkeen kun asiakas menetti käytännössä 30 000 dollaria. EZtraderin emoyhtiöltä myös kumottiin CySEC-lisenssi epäeettisen toiminnan takia.

EnterOption

on EZtradein maailmaan tuoneen yhtiön uusi yritys jatkaa juoniaan. Laitoimme myös heidät mustalle listalle korostaaksemme sitä tosiasiaa, että kyseessä ovat samat ihmiset.

EveryOption

on äskettäin luokiteltu Fair Binary Optionsin toimesta huijaukseksi ja se lisättiin mustalle listalle pian sen jälkeen. Saimme selkeitä todisteita identiteettivarkaudesta, jota tämä välittäjä käytti yrittäessään myydä palvelujaan rekisteröitymättömille kauppiaille, jotka käyttivät muita binäärioptiovälittäjiä. Jos binäärioptiokauppiaat eivät voi luottaa siihen, että välittäjä kunnioittaa toisten ihmisten tietoja, emme näe mitään syytä, miksi kukaan rekisteröityisi heidän käyttäjäkseen, ilman että he tietävät, mistä välittäjä sai alun perin heidän osoite- tai puhelintietonsa. Lue lisää EveryOption-huijauksesta.

NextOption

on mustalle listalle päätynyt välittäjä, jonka poistimme välittäjälistaltamme vakavien tietosuojarikkomusten takia sen jälkeen kun paljastui, että he myös käsittelivät varastettuja tietoja ja ottivat yhteyttä asiakkaisiin, jotka eivät koskaan olleet rekisteröityneet heidän asiakkaikseen. Tämä pilaa muiden binäärioptioalan välittäjien maineen, joten meidän täytyi reagoida.

NRGBinary

paljastettiin äskettäin asiakkaan otettua meihin yhteyttä yhdeksi välittäjäksi, joka on ollut mukana epärehellisissä toimissa. Yritimme selvittää tämän tilanteen, mutta välittäjän epäeettinen toiminta aiheutti asiakkaalle rahojen menetyksen tämän huijarivälittäjän kanssa. NRGbinarylla ei ollut valtuutusta käydä kauppaa asiakkaan puolesta, mutta he tekivät silti niin, vaikka heitä varoitettiin tästä toistuvasti ja pyydettiin lopettamaan. Lue lisää tästä NRGbinary-huijaus -artikkelistamme.

TitanTrade

oli kytköksissä samaan yritykseen, joka hoitaa NRGbinarya ja oli mukana samassa huijauksessa kuin NRGbinary. Päätimme lisätä tämänkin välittäjän mustalle listalle, jotta kauppiaat eivät joudu heidän ansaansa!

 

Pääomasi voi olla vaarassa

Top 10 välittäjälista

 • Välittäjä
 • Min. dalletus
 • Max Voitto
 • Arvostelut
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FX MasterBot
 • iqoption logo 200
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
Pääomasi voi olla vaarassa