Binäärioptioiden Automaattinen Vaihtaminen

Binäärioptioiden automaattinen vaihtaminen on eräs nopeiden kasvavista vaihtamisen tavoista, mitä markkinoilta löytyy tällä hetkellä. Tämä johtuu pääasiallisesti siitä, että kaikilla ei löydy aikaa opetella vaihtamisen alkeita ja markkina-analyysien tekemistä, vaikka binäärioptiot ovatkin suhteellisen yksinkertaisia ymmärtää ja käyttää.

Automaattinen vaihtaminen on tehnyt näiden asioiden opettelemisesta hyödyttömiä – pitkälle kehittynyt ohjelmisto kykenee hyödyntämään ammattilaisten antamia ennusteita ja tietoja vaihtamisen pohjana. Monet vaihtajat etsivät tarkkaan tiettyjä ominaisuuksia automaattiselta vaihto-ohjelmistolta ja me Fair Binary Optionsin puolesta koemme tärkeimpien ominaisuuksien olevan:

 • ohjelmiston ilmaisuus
 • ohjelmiston pitää olla netissä toimiva
 • luotettavuus
 • ohjelmiston pitää tukea montaa eri välittäjää

Alla on luettelo eri ohjelmistoista, joita olemme arvostelleet. Suosittelemme vain Binary Option Robot.

 • Välittäjä
 • Min. talletus
 • Min. investointi
 • Max. paluu
 • Luokitus
 • Kauppa
 • Binäärivälittäjien arvostelu

Jos et usko täysin antamaamme arvioon sivustosta, voit aina katsoa, mitä muilla käyttäjillä oli sanottavaa ohjelmistosta, jotta ymmärrät paremmin meidän kantamme ohjelmiston suhteen. Jos haluat lisätietoja binäärioptioiden automaattisesta vaihtamisesta, suosittelemme katsomaan alta löytyvää artikkelia.

Minulla Ei Ole Aikaa Opiskella Markkina-analyysia – Mitä Voin Tehdä Vaihtaakseni Binäärioptioita Menestyksekkäästi?

Varan hinnan muuttumista voi olla usein vaikea ennustaa onnistuneesti. Se vaatii laajaa ymmärrystä arvon määräytymisen periaatteista sekä taidon lukea tilastoja ja kaavioita. Koska näiden tietojen haltuun saaminen ja niiden oikein käyttäminen ei ole aina niin yksinkertaista, monet käyttäjät ovat lähteneet etsimään tapaa parantaa heidän tuloksiaan ilman, että heidän tarvitsee opetella markkina-analyysin tekemistä tai kerryttää suurta määrää kokemusta.

Tähän ongelmaan löydettiin kuitenkin ratkaisu heti ensimmäisen automaattisen vaihto-ohjelmiston esittelemisen myötä. Ne olivat alussa hyvinkin kömpelöitä ja niiden käyttäminen oli usein vaikeaa, jolloin analyysien tekeminen ei ollut enää ongelma, mutta ohjelmisto vei vaihtajan kauas binäärioptioiden alkuperäisestä suunnasta – valmisteleminen ja vaihtamisen aloittaminen ei ollut enää yksinkertaista.

Nykyään kuitenkin edistystä tapahtuu jatkuvasti. Netti laajenee alituiseen ja algoritmeja parannetaan samaa tahtia, jolloin automaattinen vaihtaminen on tullut koko ajan helpommaksi ja suositummaksi. Täysin netissä toimivien vaihto-ohjelmistojen, kuten Binary Option Robot kehittäminen on tehnyt automaattisen vaihtamisen entistä helpommaksi.

Binary Option Robot Top Banner

Paljonko Minulla Tarvitsee Tallettaa Rahaa, Jotta Voin Aloittaa Automaattisen Vaihtamisen?

Monia vaihtajia kiinnostaa usein se, paljonko rahaa tarvitaan, jotta automaattiseen vaihtamiseen pääsee todella mukaan. Tämä riippuu yleensä hyvin paljon ohjelmiston kehittäjästä sekä eri välittäjistä, joita vaihtamisessa käytetään, mutta on turvallista sanoa että 200 eurolla pääsee jo hyvin alkuun.

Binary Option Robot – Ohjelmiston Mieltymysten Asettaminen

Koska on olemassa useita erilaisia ohjelmistoja, kuten jo aiemmin mainittiin, on tärkeä ymmärtää jokaisen ohjelmiston olevan erilainen. Melkein jokainen ohjelmisto sisältää kuitenkin samat perusasetukset, joihin kuuluu esim. pienin vaihto, suurin vaihto, suurin summa mitä voi menettää päivässä, vaihtojen tyyppi ja vaihtojen tiheys jne. Vaihtajilla on siis tässä tapauksessa usein hyvin vapaat kädet siinä, miten ne antavat ohjelmiston toimia riippumatta ohjelmiston käyttämistä algoritmeista.

Binary Option Robots – Välittäjät

BancDeBinary Logo SmallVaihto-ohjelmat eivät voi suorittaa vaihtoja ennen kuin ne on liitetty johonkin välittäjään. Koska on olemassa satoja eri välittäjiä, jotka toimivat eri puolilla maapalloa, monilla niistä on jotakin tekemistä automaattisten vaihto-ohjelmistojen kanssa. Ohjelmisto on silloin yleensä luotettava, jos se on tekemisissä vuosia markkinoilla toimineen välittäjän kanssa. Binary Option Robot esimerkiksi toimii yhteistyössä Banc De Binary, No1Option, BinaryGlobes, PorterFinance (vain Englanti), CherryTrade (vain Englanti), GOptions ja RBoptions sekä monen muun kanssa.

Miten Paljon Voin Olettaa Ansaitsevani Automaattisen Vaihtamisen Avulla?

Tämä on eräs useimmiten meille tulevista kysymyksistä. Binäärioptioiden automaattinen vaihto on usein niittänyt mainetta perättömillä lupauksilla, joita monet kehittäjät tykkäävät viljellä. Esimerkiksi BinaryBoom lupaa tuottavansa $17,000 viikossa asiakkaalle (vain Englanti). Maalaisjärjellä voi jo kuitenkin päätellä, että tämä lupaus ei ole kovin todennäköisesti pitävä.

binary-option-robot-results-september

Binary Option Robot on laskenut tuottojen olevan parhaimmillaan yli 70% (vain Englanti). Tämä luku on jo paljon realistisempi, joka onkin eräitä syitä, miksi luotamme Binary Option Robot toimintaan.

Miksi Automaattista Binäärioptioiden Vaihtamista Kannattaa Testata?

Näiden ohjelmistojen tarkoituksena on tehdä vaihtamisesta paljon helpompi ja yksinkertaisempi prosessi asiakkaalle. Monilla binäärioptioiden parissa toimivalla vaihtajalla ei löydy paljoa kokemusta markkinoiden toiminnasta. Jotkut eivät edes ymmärrä vaihtamisen perusperiaatteita.

Yleisenä suosituksena on usein sanottu, että jos ei ymmärrä vaihtamiseen liittyviä riskejä, silloin ei kannata sijoittaa – näin ei kuitenkaan ole automaattisen vaihtamisen kohdalla, koska ohjelmistojen avulla häviämisen riski on paljon pienempi. Signaalit, joita tuotetaan automaattisen vaihtamisen avulla, voidaan muuttaa helpoksi ostoiksi ohjelmiston avulla. Järjestelmän periaatteena on usein tehdä vaihtajan osasta varsinaisessa vaihtamisessa hyvin pieni.

Automaattisen vaihto-ohjelmiston avulla vaihtaja luottaa signaalien antamiin tietoihin, joiden avulla saadaan ammattimaista informaatiota markkinoiden liikkeistä, jotka sitten voidaan kääntää voitoiksi. Tämä kuulostaa uskomattomalta ja sitä se onkin monilla tavoin. Automaattisessa vaihtamisessa vaihtajan pitää tuntea erilaiset, monimutkaiset osakkeiden ja markkinoiden liikkeisiin liittyvät seikat, trendit ja erilaisten vaihdettavien varojen todellinen hinta. Tämä voidaan tehdä erilaisia tilastoja hyödyntämällä ja käyttämällä indikaattoreita, joita ilmenee päivän, viikon ja kuukauden intervalleilla. Automaattinen vaihtaminen takaa, että vaihtajat voivat tehdä tuottoa ilman, että heidän täytyy omata kaikkea tätä tietoa vaihtamisesta.

Eräs toinen hyöty, mitä automaattinen vaihtaminen tuo mukanaan on ohjelmiston tuomat vapaudet. Sinun ei tarvitse tehdä juuri ollenkaan töitä vaihtamisen eteen, joka tarkoittaa, että sinun ei tarvitse olla koko aikaa tietokoneen äärellä. Ohjelmisto tekee töitä myös silloin, kun sinä et ole paikalla.

Binary Option Robot Top Banner

Binäärioptioiden Signaalit vs Automaattinen Binäärioptioiden Vaihto

Saatat olla hieman hämmentynyt nyt. Miksi mainitsemme binäärioptioiden signaalit artikkelissa, jossa on tarkoitus puhua automaattisesta vaihtamisesta? Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että nämä kaksi asiaa toimivat käsi kädessä. Signaaleiden tarkoituksena oli alun perin helpottaa vaihtamista ja saada näin aikaan parempia tuloksia. Signaalin tarjoajat luovat signaaleja algoritmien tai finanssialan ammattilaisten avulla ja tarjoavat niitä sitten asiakkailleen. Asiakkaat voivat valita haluavatko he noudattaa signaalien antamia vinkkejä ja vaihtaa sitten sen perusteella.

Robot-signals-300x214Automaattinen Vaihtaminen = Signaaleja, Joita Sinun Ei Tarvitse Vaihtaa Manuaalisesti

Automaattisen vaihtamisen perustana onkin juuri nämä signaalit, mutta suurena erona on se, että vaihtajan ei pidä tehdä päätöstä, muuttaako hän signaalit vaihdoksi. Kaikki tapahtuu täysin automaattisesti. Tämä tarkoittaa, että asiakkaan ei tarvitse tehdä mitään suurinta osaa ajasta. Järjestelmä hoitaa kaiken tieltä. Vaihtoja kutsutaan kuitenkin vielä signaaleiksi, vaikka tässä tapauksessa vaihdot tapahtuvat binäärioptioiden tarjoajan alustalla automaattisesti.

Korkealaatuisen, automaattisen vaihto-ohjelmiston etuna on vaihtajien vapaus tehdä vaihtoja käyttäen useita erilaisia tekniikoita ilman, että heidän täytyy olla koko ajan tietoinen, mitä markkinoilla tapahtuu. Tämä tekee monien käyttäjien hallitsemisen vaihtamisessa helpommaksi.

Binäärioptioiden Automaattinen Vaihto-ohjelmisto

On olemassa monenlaisia automaattisia, binäärioptioiden avulla vaihtoa tekeviä vaihto-ohjelmistoja. Niiden suurimpana erona on yleensä vain niiden suunnittelu. Ja ei, emme tarkoita suunnittelua ulkonäköön viitaten, vaan vaihtojärjestelmän suunnittelua.

Binäärioptioiden Asiantuntijat Automaattisessa Vaihdossa

Kuten olemme jo aiemmin maininneet, monet näistä palveluista käyttävät algoritmeja vaihtamisen perustana, kun taas toiset hyödyntävät ammattilaisia ja asiantuntijoita vaihtamisessa. Algoritmeihin perustuvat vaihdot toimivat parhaiten silloin, kun kyseessä on lyhyellä aikavälillä tehtävät vaihdot, koska algoritmien tehtävänä on tunnistaa erilaisia kuvioita, joiden perusteella vaihtoja voidaan tehdä nopeilla umpeutumisajoilla. Asiantuntijat taasen ovat parempia pidemmälle aikavälille sijoittuvissa vaihdoissa, koska heidän työnkuvaansa kuuluu taito ymmärtää markkinoiden liikkeitä pitkällä aikavälillä.

Mutta, asiakaskokemuksen puolest tärkein osa automaattista vaihtoa on ehdottomasti ohjelmiston suunnittelu. Binäärioptioiden manuaalinen vaihtaminen toimii netissä olevien alustoiden avulla helposti ja nopeaa, jolloin vaihtajien ei tarvitse juurikaan huolehtia siitä, miten alustaa käytetään.

Binary Option Robot Top Banner

Kaikkia Vaihto-ohjelmistoja Ei Ole Luotu Tasavertaisiksi

Suunnittelun puolesta on olemassa lukuisia eri asioita, jotka tekevät ohjelmistoista erilaisia, mutta keskitymme nyt automaattisiin binäärioptioiden vaihto-ohjelmistoihin, jotka pitää erikseen ladata tietokoneelle. Tämä tarkoittaa, että vaihtajan pitää rekisteröityä sivustolle ja tarpeen vaatiessa maksaa lisenssi, jonka jälkeen ohjelmiston voi vasta ladata tietokoneeseen. Tämän jälkeen ohjelmisto pitää saada toimimaan lisäämällä välittäjän tiedot ja kirjautumalla sisään. Ohjelmistosta riippuen saatat joutua säätämään erilaisia asetuksia, jonka jälkeen ohjelmisto voi vasta toimia kunnolla. Tämä on ymmärrettävää – elämme 2000-luvulla, jossa ihmiset ovat tottuneet etsimään ratkaisuja, jotka vaativat vähän työtä ja toimivat. Hyvänä puolena näissä ohjelmistoissa on kuitenkin se, että ne ovat hieman vakaampia kuin seuraavat vaihtoehdot, joita tarjoamme.

c02282373-300x163Binäärioptioiden Automaattinen Vaihtaminen – Selainlaajennukset

Seuraava automaattinen ohjelmisto, joka on alkanut hiljalleen saavuttaa suosiota, on selainlaajennus. Tämän ideana on käyttää nykyisiin selaimiin saatavilla olevia laajennuksia, joka sitten tekee valitsemallasi välittäjällä vaihtoja selaimen ollessa päällä. Mukana tulee yleensä pieni sivuikkuna, josta näet hieman asetuksia, joita voi sitten mielensä mukaan muokata. Vaikka tämä saattaa vaikuttaa käytännölliseltä, on tämänlaiset vaihto-ohjelmistot usein heikoimmalla suunnittelulla varusteltuja. Ne ottavat yleensä signaaleja suoraan alustalta ja käyttävät niitä samalla alustalla vaihtamiseen. Tämä on todella kömpelö ratkaisu ja takaa erään huonoimmista suunnitelluista, joita on tarjolla. Asentaminen on helpompaa kuin tietokoneelle ladattavalla ohjelmistolla, mutta tämä ei päde aina. Joskus selainlaajennus vaatii myös erillisen latauksen, joka tekee siitä yhtä vaikeaa kuin normaalin ohjelmiston lataamisesta. Tämä ratkaisu on usein epävakaa ja ei takaa samanlaista turvaa kuin muut ratkaisut.

Netissä Toimivat, 100% Automaattiset Vaihto-Ohjelmistot Ovat Paras Vaihtoehto

Ilman että edes alamme puhumaan eri ohjelmistojen suorituskyvystä (vain Englanti), pääsemme jo automaattisen vaihtamisen uusimpaan muotoon. Uusin suuntaus kunnioittaa binäärioptioiden historiaa netissä toimivana vaihtamisen keinona ja pitää yllä saman periaatteen kuin manuaalisessa vaihtamisessa – sinun ei tarvitse ladata mitään ja kaikki toimii selaimellasi. Ideana on, että sinulla on kaikki tarvittavat asetukset saatavilla selaimella ja voit aloittaa automaattisen vaihtamisen vain muutamalla klikkauksella. Netissä toimivat ratkaisut ovat alkaneet saavuttaa suosiota, koska suurin osa ihmisistä mieluusti välttelee latauksen tekemistä.

dashboard_popup_robot1-300x201Ne ovat myös vakaampi vaihtoehto kuin mikään edellä mainituista, koska ne eivät ole riippuvaisia siitä, onko vaihtajan tietokone juuri sillä hetkellä päällä, vaan ne toimivat alituisesti aina kun palvelin on käytössä. Kaikki vaihdot tapahtuvat reaaliajassa palvelimilla ja signaalit käsitellään välittömästi. Vaikka vaihtajan tietokoneesta katkeaisi netti tai tietokone kaatuisi, jatkaa ohjelmisto silti toimintaansa.

Automaattinen vaihtaminen tapahtuu täysin palvelimen puolella, jossa signaalit käsitellään ja sen jälkeen ne välitetään eteenpäin välittäjän alustalle, jonne vaihto asetetaan. Vaihdosta jää vain merkki, että vaihto on toteutettu ja vaihtaja pystyy tarkkailemaan tehtyjä vaihtoja vapaasti. Vaikka asiakas sulkisi tietokoneessa, vaihtaminen ei lopu missään vaiheessa.

Hinnat & Robotin Aktivointi

Moni asiakas on kysynyt sitä, miten paljon vaihto-ohjelmistot maksavat. Tähän ei löydy yhtä, kaiken kattavaa vastausta. Jotkut veloittavat ohjelmiston käytöstä, jotkut taasen eivät. Jotkut ohjelmistot veloittavat kuukausittain, jotkut taasen vaativat kerralla ostettavan lisenssin. Monet tarjoavat myös ilmaisen version, johon ei kuulu kaikkia ominaisuuksia, joita maksullinen versio tarjoaa ja asetuksia on usein näissä maksuttomissa versioissa vähemmän.

Maksulliset ohjelmistot vaativat usein aktivointiin avaimen, jonka saat ohjelmiston myyjältä. Tällä tavalla vältetään ohjelmiston käyttäminen ilman, että siitä maksetaan. Usein tästä syystä ihmisillä on käsitys, että on ohjelmistoja, joiden avulla näitä avaimia voidaan sitten murtaa ja saada levitykseen. Emme ole ainakaan tällä hetkellä tietoisia yhdestäkään tämän kaltaisesta ohjelmistosta, mutta on hyvin mahdollista, että jos tällainen ohjelmisto kehitetään, johtaisi sen käyttö automaattiseen estoon ohjelmiston puolelta.

Ilmainen, Automaattinen Binäärioptioiden Vaihto-ohjelma

Jos olet niitä ihmisiä, jotka mieluummin ottavat ilmaisen version, ei kannata alkaa turhaa kokeilemaan onneasi lisenssiin käsiksi pääsyn kanssa murrettujen avaimien kanssa. On olemassa loistavia, täysin ilmaisia ohjelmistoja, joihin sinun tarvitsee vain rekisteröityä ja valmistella käyttäjä. Jos olet kiinnostunut tällaisesta vaihtoehdosta, suosittelemme Binary Options Robot. Se on täysin ilmainen ohjelmisto ja toimii selaimessa ilman latauksia.

APPLEMAC-300x160Binäärioptiot Macin Käyttäjille

Kaikki automaattiset binäärioptioiden vaihto-ohjelmat eivät omaa versiota, joka toimisi Macilla. Selainlaajennukset toimivat joissain tapauksissa, mutta menestys niiden kanssa on hyvin vaihtelevaa. Paras tapa on rekisteröityä jälkimmäisenä mainittuun Binary Options Robot. Näin vaihtaja varmistaa, että vaihtaminen sujuu kaikilla alustoilla ilman asennusta.

Binary Options Robot – huijausta vai ei?

Automaattisia ohjelmia löytyy pilvin pimein, joten on vaikea sanoa, että jokainen niistä toimii täydellisesti. Jotkut voivat olla ihan hyviä, vaikka niiden markkinointi perustuu aggressiiviseen markkinointiin, joka saa meidät menettämään uskomme niihin. Jotkut ohjelmistot ovat myös täydellisiä huijauksia, jotka mainostavat itseään “nopean rahan tuottajina”. Usko pois – tuollaisen lupaaminen ei ole mahdollista. Älä siis usko näihin ohjelmistoihin. On myös tärkeä ottaa sellaisia välittäjiä ohjelmistojen kautta, jotka ovat taatusti luotettavia. Kannattaa siis tutustua tarkkaan listaamme välittäjistä, joita kannattaa varoa.

Binary Option Robot Top Banner

Top 10 välittäjälista

 • Välittäjä
 • Min. dalletus
 • Max Voitto
 • Arvostelut
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FX MasterBot
 • iqoption logo 200
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
Pääomasi voi olla vaarassa